全新 O! ePay Mastercard 消費滿$200 即享$50回贈!撳個掣就有啦!

O! ePay Mastercard

O! ePay Mastercard 推出啦!岩岩八達通就推出咗一張虛擬既 Mastercard,俾大家當係debit card咁直接扣O! ePay 既餘額用!

基本上對於一個本身有credit card既人黎講係無乜用的!雖然佢外幣交易係無FX mark-up即係無手續費,但係用呢張虛擬卡黎碌係無分儲到既,咁即係碌黎都無用啦!你碌外幣用HSBC信用卡 東亞Visa Signature 卡 扣埋個手續費都仲淨賺!咁好彩八達通都知呢張卡無乜用,所以就有個promo俾大家,只要你開卡後喺6月30日前用張卡累積消費到$200,就可以回贈$50!咁是但買啲野就得啦!

有啲人可以會問,咁咪可以用消費既方式透過呢張虛擬Mastercard套現返O! ePay啲錢出黎,但諗深一層,你用呢張卡簽賬係會蝕咗你可以用其他卡簽賬賺到既分啊,例如安信Earnmore既2%回贈,所以你為咗慳0.5% O! ePay而用呢張虛擬Mastercard簽賬就唔抵啦!

總知簽到$200就可以停手收工啦!至於可以簽乜,是但上網搵野簽啦!機迷咪可以課金囉hahaha

八達通O! ePay 0成本賺里數/現金回贈教學:flyformiles.hk/8988

條款及細則:octopus.com.hkoepay-mastercard

O! ePay Mastercard 開通方法

一撳開個app就會見到!再撳入去撳立即申請就即刻用得!

O! ePay Mastercard 消費滿$200 即享$50回贈 推廣期

2019年3月11日00時00分至2019年6月30日23時59分

「推廣禮品」為價值港幣50元正之儲值額,並存入你的O! ePay賬戶。

O! ePay Mastercard 消費滿$200 即享$50回贈 合資格交易

「合資格交易」是指透過你的O! ePay Mastercard成功交易一次或以上,並累積交易金額滿港幣$200或以 上。

合資格交易並不包括任何於八達通卡公司處理本推廣之數據進行獎賞安排時已被拒絕、退回、取消或退款之 交易。除非於八達通卡公司進行獎賞安排時,你於推廣期間透過O! ePay Mastercard 成功交易並扣除所有 已被退回及/或取消的淨累計金額,仍不少取港幣$200。

O! ePay Mastercard 消費滿$200 即享$50回贈 入賬

階段符合第8條所訂明之條款時間推廣禮品存入期
第一階段2019年3月11日00時00分 至2019年4月30日23時59分 (包括首尾兩天)2019年5月1日至 2019年6月15日至 (包括首尾兩天)
第二階段2019年5月1日00時00分 至2019年6月30日23時59分 (包括首尾兩天)2019年7月16日至 2019年8月15日至 (包括首尾兩天)

每個O! ePay賬戶最高只可累積至適用的儲值金額上限及受制於當推廣禮品存入合資格O! ePay賬戶時該週年之適用的全年交易限額 (兩者皆列於收費項目及指引列表)。

如當推廣禮品存入合資格O! ePay賬戶時,合資格O! ePay賬戶已達適用的儲值金額上限及/或適用的全年交易限額,推廣禮品將不能存入合資格O! ePay賬戶。

除非只有適用的儲值金額上限已達,而推廣禮品存入期前合資格O! ePay 賬戶儲值金額已減少不少於推廣禮品之金 額,推廣禮品才可再次存入至合資格O! ePay賬戶。

 


*******************************************************************************************************
like佐我Facebook未呢?
like完都仲要記得set返get notification先可以收到我既即時資訊架! 仲要follow埋我Instagram 睇靚相添呀

你可能會有興趣..

2 comments

    • William on March 12, 2019 at 8:14 pm
    • Reply

    小斯你好!我將 O! ePay MasterCard 加入 Apple account 買 gift card,Apple 照慣例過$1數。一般銀行會扣credit limit,之後Apple不會返單去銀行,不用找這$1數。現在O! ePay賬面上有條數係Apple扣了 $1,實則我不知道有沒有在總數扣了$1,如果無扣當然無事,如果扣了又如何和何時回水呢?打去CS問,CS當然解答不到啦,請問小斯有何見解?

    1. 唔會扣啦 authorize姐

Leave a Reply

Your email address will not be published.